Kuulumisia

Aikaa on vierähtänyt viimeisemmän kirjoituksen jälkeen näemmä tovi…

Kaikenlaista on tapahtunut, mutta pääosin pelkkää hyvää. Olemme lauman kanssa muuttaneet ja totutelleet eloon uudessa asunnossa ja ympäristössä. Niinhän se on, että vaihtelu virkistää ja uusissa ympyröissä on uutta ihmeteltävää.

Helmin pennut lähtivät maailmalle ja ovat nyt noin 6kk ikäisiä vilpereitä, hyvin voivat ja tuovat iloa omistajilleen. Alma on jo ehtinyt korkkaamaan pentukehät ja olikin hienosti ROP-pentu. Onnea Helmin tyttö!

Aikaisemmasta Helmin pentueesta oleva Nemi on myös niittänyt mainetta ja kunniaa näyttelykehissä ja ei muillakaan Helmin pennuilla huonosti ole mennyt. Hieno mamma tuo Helmi!

Laumamme on myös kasvanut. Täällä eletään nyt pentuelämää ja siihen vauhtia tuo uusin jäsenemme Ulpu. Ulpu on pian 5kk ja aivan ihastuttava pakkaus. Ulpu on hienolta nimeltään Mallorn`s She Knocks You Out.

Ulpu on Helmille sukua, siskopuolia ovat.

Mäyräosastollakin menee hyvin, Pilli ja Pulla ovat mainioita omia persooniaan. Pilli on myös ehtinyt hankkia itselleen yhden sertin näyttelyistä ja eiköhän niitä tässä vielä lisää saada.

Kaikkea hyvää syksyyn!

Terkuin

Anni, Ville ja lauma

PS. Kuvassa Ulpu

Ulpu.jpg

Pennut ovat täällä

47579167_10157036253841600_976427477209448448_n.jpg

1.12 maailmaan putkahti 7 ihanaa tikkarilasta. Pulmu synnytti pennut todella hyvin ja teki itse aivan kaiken, ihan supersynnyttäjä ja äiti tuo Pulmu!

Olen niin iloinen, että kaikki sujui niin hyvin, toivotaan, että pennut kasvavat ja voivat hyvin jatkossakin.

Alustavasti vapaana on yksi narttu ja uros. Pennut ovat kaikki mustia.

Jos kiinnostuit tästä pentueesta, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Alustavasti yksi narttu pentueesta vapaa, muut varatu.